Va rugam sa cititi cu atentie in continuare termenii si conditiile de utilizare a acestui Website.

Accesand si folosind website-ul www.bucovina-outdooradventure.com sau oricare pagina web a acestuia, sunteti de acord cu acceptarea tacita a acestor Termeni si Conditii prezentati in acest document precum si cu respectarea tuturor legilor si reglementarilor aplicabile care guverneaza Platforma.

 

Termenii si conditiile de utilizare au valoare de Contract intervenit intre Prestator si Cumparatorii care acceseaza si utilizeaza Platforma.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate in acest document atunci nu utilizati aceasta Platforma.

 

 • Definitii si termeni utilizati

Termenii de mai jos vor fi explicati pentru buna intelegere a documentului, acestia fiind folositi cu semnificatia de mai jos avand particularitatea ca pot avea alt inteles cand se decide anume aceasta.

 

Prestator inseamna SC CUMIRAD INVEST SRL administratorul Site-ulului/Platformei www.bucovina-outdooradventure.com, in cadrul acestui document, cu sediul social in Localitatea Magura, nr. 1343, Jud. Suceava, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J33/1561/2017, Cod de Identificare Fiscala RO 38178057, Telefon +40 759 144 144, adresa email cumirad.invest@yahoo.com

 

Cumparator reprezinta orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care intra pe site, creaza un cont si plaseaza o Comanda.

 

Contract constituie intelegerea consensuala intre Prestator si Cumparator fara prezenta fizica simultana a acestora stabilita prin respectarea ansamblului de masuri legale si termenilor si conditiilor privind navigarea pe Site-ul Prestatorului, plasarea comenzilor pe Site, cumpararea online sau telefonica a biletelor, cupoanelor, abonamentelor, produselor, pachetelor, Serviciilor sau Pachetelor de servicii oferite pe Site.

 

Site/Platforma reprezinta website-ul cu adresa web www.bucovina-outdooradventure.com si subdomeniile acestora proprietate a SC CUMIRAD INVEST SRL impreuna cu logourile Bucovina OutdoorAdventure unde Cumparatorul poate naviga pentru a vedea si accesa informatia pusa la dispozitie. Folosind Platforma, Cumparatorii pot plasa o comanda, pot alege si achizitiona Servicii sau Pachete de servicii listate pe Platforma putand sa le plateasca prin mijloacele de plata valabile.

 

Operatorii asociati ai CUMIRAD INVEST sunt entitati reprezentand locatii, operatori, platforma de vanzare bilete www.booktes.com, care vor avea acces la datele legate de tine dupa ce vei cumpara un produs/bilet/abonament/pachet de servicii.

 

Servicii/Pachete de Servicii reprezinta orice servicii facute publice pe Site de catre Prestator si care pot fi alese si platite de catre Cumparator.

 

Comanda inseamna intelegerea electronica intre Prestator si Cumparator prin care Cumparatorul isi arata intentia si se angajeaza in a achizitiona Servicii sau Pachete de Servicii utilizand Platforma si prin intermediul careia plateste pentru aceste Servicii folosind mijloacele de plata online puse la dispozitie pe Platforma, respectand conditiile din prezentul document.

 

Buletin Informativ inseamna comunicatul electronic trimis periodic Cumparatorilor care si-au exprimat in prealabil dorinta de a primi stiri cu privire la noutatile din Site, Serviciile si Pachetele de servicii, promotiile si ofertele desfasurate de Prestator sau de afiliatii acestuia.

 

Forta majora reprezinta o imprejurare de origine externa, cu caracter extraordinar, absolut imprevizibila si inevitabila, care se afla in afara controlului oricarei parti, care nu se datoreaza greselii sau vinei acestora, si care face imposibila executarea si, respectiv, indeplinirea Contractului; sunt considerate asemenea evenimente: razboaie, revolutii, incendii, inundatii sau orice alte catastrofe naturale, restrictii aparute ca urmare a unei carantine, embargou, enumerarea nefiind exhaustiva, ci enuntiativa. Nu este considerat forta majora un eveniment asemenea celor de mai sus care, fara a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligatiilor uneia din parti.

 

Politica de achizitionare si livrare a biletelor electronice:

 

 •  Cumparatorii pot achizitiona Servicii/Pachete de servicii online pe Platforma www.bucovina-outdooradventure.com si/sau prin Operatorii asociati precum site-ul www.booktes.com. Site-ul  www.booktes.com va intermedia achizitiile facute de Cumparatori pe Platforma prin intermediul modulului integrat in Site de selectie a Serviciilor/Pachetelor de servicii existente. Intre Prestator si www.booktes.com exista un acord legal prestabilit pentru a putea functiona in cadrul legal.

 

 • Comenzile efectuate pe Platforma sau prin oricare Operatori asociati sunt livrate printr-un e-mail de confirmare primit la finalizarea comenzii pe adresa de e-mail a contului din care se face Comanda sau adresa de e-mail indicata de detinatorul contului. Serviciile/Pachetele de servicii comandate sunt trimise in format PDF prin e-mail in mod automat si prin SMS dupa finalizarea Comenzii sub denumirea de bilete electronice. Fiecare bilet electronic va avea alocat cate un document PDF separat.

 

 •  Accesarea si executarea Serviciilor/Pachetelor de servicii se face pe baza biletelor electronice trimise pe email. Biletele electronice vor avea un cod QR unic ce trebuie sa fie prezentate la punctul de acces in locatie pentru verificare, ele fiind devalidate prin scanare. Fiecare bilet electronic permite accesul unei singure persoane sau multiple persoane, dupa caz. Aceasta informatie va fi intotdeauna indicata pe biletul electronic. Biletul electronic poate oferi acces doar o singura data pe activitate indiferent de numarul intrarilor folosite la accesul in locatie.

 

 • Serviciile/Pachetele de servicii achizitionate pe Platforma sau prin intermediul magazinelor partenere nu sunt rambursabile decat in situatiile exceptionale descrise mai jos in Politica de Returnare.

 

 • Serviciile/Pachetele de servicii nu pot fi schimbate decat in circumstantele exceptionale descrise mai jos la punctul 6.

 

Informatii despre Servicii/Pachetele de servicii

 •  Serviciile si Pachetele de servicii oferite de Prestator pe Platforma au alaturata o descriere pentru a informa Cumparatorul despre cele mai esentiale detalii cu privire la caracterisiticile lor pentru a oferi o imagine de ansamblu inainte de a plasa si finaliza o Comanda.

 

 • Prin finalizarea unei Comenzi pe Platforma, Cumparatorul ia la cunostinta despre toate informatiile afisate pe Platforma despre Servicii/Pachete de Servicii cumparate (exemplu: varsta, greutate, minim si maxim de persoane, pret, detalii produs, locatie, ora etc) si ca le accepta fara nicio rezerva.

 

Inregistrarea contului de Cumparator

 • Inregistrarea contului de Cumparator in Platforma este gratuita.

 

 • Numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitate deplina de exercitiu isi pot crea un cont de Cumparator in Platforma.

Informatiile pe care trebuie sa le furnizeze un Cumparator pentru crearea contului de Cumparator trebuie sa fie adevarate, complete si corecte. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Cumparatorul poate sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor.

 

 • Parola nu va fi folosita pentru efectuarea de plati online, aceasta va fi folosita doar in scopul inregistrarii Cumparatorului si crearii unui Cont in vederea efectuarii comenzilor online.

 

 • Din momentul crearii Contului de Cumparator si al acceptarii Termenilor si Conditiilor Generale de catre Cumparator, acesta adera la prezentele norme pentru a beneficia de Serviciile oferite pe Platforma, in conditiile specificate in prezentele Termenii si Conditiile Generale. Cumparatorii se pot retrage oricand prin simpla stergere a contului sau printr-o cerere pe email-ul cumirad.invest@yahoo.com

 

 • Din momentul activarii contului, Cumparatorul inregistrat va raspunde de modul de folosire al Platformei, astfel incat prin propria sa conduita sa nu perturbe functionarea normala a acesteia. Pe perioada utilizarii Serviciilor Prestatorului, Cumparatorul se obliga sa-si asume deplina responsabilitate asupra informatiilor pe care le furnizeaza, aceste informatii trebuie sa fie in conformitate cu cerintele legilor statului roman si sa nu contina niciun fel de material ilegal, ofensator, obscen, abuziv, vulgar, deranjant, calomnios, defaimator, injurios, cu caracter de violare a intimitatii, cu caracter de intimidare sau cu caracter inacceptabil sau revoltator. Prestatorul isi rezerva dreptul sa stearga orice informatii care incalca prezentele Termeni si Conditii.

 

 • Cumparatorul inregistrat este obligat sa isi actualizeze de fiecare data cand este cazul datele de contact incluse in configurarea contului pentru a fi adevarate, complete si corecte.

 

 • Prestatorul isi rezerva dreptul de a sterge conturile de Cumparator a caror adresa de email nu a fost confirmata in termen de 30 de zile de la inregistrare. Confirmarea faptului ca va apartine adresa de email corespunzatoare contului creat, se poate face accesand link-urile special introduse in email-urile prin care se anunta crearea contului si se cere lui.

 

 • Odata cu stergerea contului, se va sterge si tot continutul existent la acel moment in cont, inclusiv, dar fara a se limita la, informatii personale, listari salvate in cont, cautari salvate etc., in cazul in care nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare anumite date. Fara o adresa de email valida si confirmata, contul nu poate functiona la parametri optimi si, in plus, previne utilizarea adresei de email personale de catre persoane neautorizate.

 

 • Prestatorul nu este raspunzator pentru informatiile eronate introduse de utilizatori, pentru lipsa capacitatii depline de a incheia acte juridice si, in general, pentru orice informatie introdusa de Cumparator si care nu corespunde realitatii.

 

 • Cumparatorul inregistrat se obliga sa nu revanda Serviciul si sa nu permita folosirea sau accesarea acestuia de catre terte persoane.

 

 •  Este interzis abuzul de orice fel cu privire la Serviciul oferit.

 

 • Nerespectarea oricareia dintre regulile de mai sus sau a oricarei prevederi din continutul acestor Termeni si Conditii poate duce la initiativa Prestatorului de a suspenda sau sterge Contul Cumparatorului inregistrat.

 

Drepturile si obligatiile Prestatorului

 • Obligatia Prestatorului este sa ofere Cumparatorului informatia necesara referitoare la Serviciile/Pachetele de servicii inaintea de  incheierea Contractului pentru Servicii/Pachetele de servicii cu profesionalism si claritate pentru a oferi o imagine de ansamblu fara ambiguitati.
 • Prestatorul poate sista oricand Contractul pentru Serviciile/Pachetele de servicii si va restitui suma platita inapoi in contul Cumparatorului pentru Servicii/Pachetele de servicii in termen de 14 zile exceptand cand obligatiile luate de Cumparator prin Contract nu corespund cerintelor stabilite la cumpararea Pachetelor de servicii sau cand obligatiile contractuale sunt neindeplinite datorita unor cauze de forta majora sau a unor circumstante ce nu puteau fi presupuse sau evitate de Prestator precum modificarea programului independent de Prestator, schimbarea programului curselor aeriene, maritime sau terestre folosite la deplasare, schimbarea companiei aeriene, defectarea mijlocului de transport, conditiile meteo nefavorabile, accidente, lucrari sau reparatii ale drumurilor publice, blocaje, etc.
 • Prestatorul va trimite toate informatiile pe adresa de email oferita de Cumparator la momentul crearii contului de Cumparator atunci cand va aduce orice fel de modificare Serviciilor/Pachetelor de servicii achizitionate in prealabil de Cumparator.
 •  Prestatorul se obliga sa duca la buna indeplinire a Serviciilor/Pachetelor de servicii achizitionate de Cumparator.
 • Prevederile din Contract pot suferi mici schimbari nesemnificative cu privire la Pachetele de servicii. Aceste modificari sunt un drept rezervat de catre Prestator modificarile pot fi facute numai atunci cand informeaza si Cumparatorul cu privire la aceste modificari intr-un mod clar, evidentiat prin orice instrument care permite Cumparatorului sa stocheze informatii care ii sunt adresate personal, intr-un mod accesibil pentru referinte ulterioare pentru o perioada de timp adecvata, in vederea informarii, si care permite reproducerea neschimbata a informatiilor stocate.
 • Prestatorul poate ameliora o neconcordanta in Pachetele de servicii din Contract achizitionate de Cumparator daca acestea nu se executa conform Contractului doar daca neconcordanta nu poate fi ameliorata sau daca vor fi implicate cheltuieli variabile in relatie cu suma de achizitie si dimensiunea neconcordantei.
 • Daca Prestatorul ia la cunostinta faptul ca nu poate sustine unul dintre Servicii deja achizitionate de Cumparator conform Contractului, Prestatorul va comunica cu Cumparatorul pentru ca Serviciul sa fie sustinut in alte zile fata de ziua/zilele deja alese pentru a continua Serviciile sau pentru schimbarea Serviciului deja ales cu alt Serviciu pentru aceeasi zi, daca este posibil, fara o majorare a pretului, avand aceeasi calitatea si cantitate a Serviciilor. Altfel, daca un Serviciu alternativ nu poate fi oferit sau Cumparatorul refuza noul Serviciu, Prestatorul se obliga sa returneze Cumparatorului diferenta dintre Serviciile achitate si Serviciile efectiv prestate in timpul desfasurarii activitatilor.

 

Drepturile si obligatiile Cumparatorului

 •  In cazul in care Prestatorul trimite o instiintare Cumparatorului cu propunerea de a fi de acord cu modificarea unui Serviciu achizitionat de acesta conform Contractului sau cu incetarea Contractului fara a fi supus unei plati de terminare a Contractului, Cumparatorul poate accepta propunerea in termen de 8 zile doar daca acceptarea propunerii s-a facut inainte de inceperea executarii Serviciului cand Prestatorul se afla in situatia/situatiile descrise la punctul 6.2 sau cand Prestatorul a fost de acord cu cerintele particulare are Cumparatorului dar nu le mai poate indeplini.
 •  Daca Cumparatorul nu raspunde in termenul de 8 zile, Prestatorul isi rezerva dreptul de a nu returna nicio suma de bani pentru Serviciul achizitionat si Contractul se considera terminat.
 •  Cumparatorul are raspunderea de a verifica toate informatiile oferite de catre Prestator si sa se familiarizeze cu ele pentru Serviciile/Pachetele de servicii de care este interesat inainte de a le achizitiona privind restrictiile de varsta, greutate, locatie, ora la care trebuie sa inceapa Serviciul sau alte detalii importante sau particulare fiecarui Serviciu disponibile si esentiale pentru buna desfasurare a Serviciului ales de pe Platforma. In cazul in care Cumparatorul nu se aliniaza cu cerintele Serviciului ales si a altor reguli generale disponibile pe Platforma sau la locatia unde se tine Serviciul precum comportamente necontrolate, periculoase, perturbatoare, comportamentul ilicit, consum de substante ilicite sau medicamente ce limiteaza capacitatea mintala etc, reguli necesare pentru buna desfasurare a Serviciului impuse de Prestator, Cumparatorul nu va fi eligibil pentru o returnare a valorii platita pe Serviciu refuzandu-i-se participarea la Serviciu.
 •  In cazul in care un Cumparator este indepartat de la Serviciul sustinut de Prestator pentru motivele de la punctul 6.3 acesta nu are dreptul la o rambursare si Contractul se considera terminat.
 • Pentru Serviciile/Pachetele de servicii la care Cumparatorul nu reuseste sa ajunga in timp util inainte de executarea Serviciilor/Pachetelor de servicii sau nu se prezinta la locatie/locatii sau locul/locurile de intalnire mentionat/e in descrierea Serviciului/pachetului de servicii, sau paraseste locatia/locatiile/locul/locurile de intalnire unde se desfasoara sau se vor desfasura Serviciile/Pachetele de servicii atunci Prestatorul nu va face nicio rambursare si Contractul se considera terminat.
 • Serviciile/Pachetele de servicii nu pot fi transferate unei terte parti decat membrilor apropiati ai familiei si prietenilor Cumparatorului doar daca indeplinesc toate conditiile aplicabile Contractului respective si, in astfel de cazuri, niciodata nu au valoare mai mare decat pretul initial de achizitie. Serviciile/Pachetele de servicii achizitionate sunt destinate utilizarii Cumparatorului numit sau a familiei sau prietenilor apropiati. Serviciile/Pachetele de servicii nu pot fi revandute la o valoare mai mare decat pretul initial de achizitie. In cazul in care Prestatorul afla de existenta unui Serviciu/Pachet de servicii revandut pentru castiguri comerciale la un pret mai mare decat pretul initial de cumparare, Prestatorul va anula Serviciile/Pachetele de servicii fara rambursarea catre Cumparator si Serviciile/Pachetele de servicii nu vor mai fi valabile, astfel Contractul va fi considerat incheiat.
 • In cazul in care, dupa inceperea executarii Serviciului/Pachetului de servicii, anumite parti importante ale acestuia nu pot fi realizate in concordanta cu specificatiile initiale astfel cum s-a convenit in prezentul Contract, Cumparatorul va primi din partea Prestatorului Servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare.
 •  Este responsabilitatea Cumparatorilor sa-si protejeze Serviciul/Pachetele de servicii achizitionate de pierderi sau furt. Prestatorul nu este responsabil pentru inlocuirea Serviciului/Pachetului de servicii pierdute sau furate si nu acorda restituiri pentru Serviciul/Pachetul de servicii pierdute sau furate. Aceasta se aplica Serviciului/Pachetului de servicii emise electronic, precum si Serviciului/Pachetului de servicii tiparite. In cazul in care Serviciul/Pachetul de servicii electronic al unui Cumparator este copiat/furat (de exemplu, prin spargerea emailului sau prin livrarea la o adresa de e-mail impartita cu altcineva) si Serviciul/Pachetul de servicii este utilizat si scanat inainte ca acel Cumparator care a achizitionat initial Serviciul/Pachetul de servicii sa inceapa executarea Serviciului/Pachetului de servicii, accesul Cumparatorului va fi refuzat deoarece Serviciul/Pachetele de servicii au fost devalidate in momentul primei executari a Serviciului/Pachetului de servicii. Cumparatorul nu va primi nicio restituire in acest caz, astfel Contractul va fi considerat incheiat. Cumparatorilor li se recomanda cu tarie sa-si protejeze Serviciul/Pachetul de servicii electronice cu aceeasi atentie si grija cu care ar proteja de furt Servicii/Pachete de servicii imprimate fizic.
 • In majoritatea cazurilor, plata integrala pentru Servicii/Pachetele de servicii se face in momentul achizitionarii, iar Serviciile/Pachetele de servicii sunt expediate catre Cumparator prin e-mail la scurt timp dupa incheierea achizitiei. In cazul in care plata este efectuata in mod fraudulos cu ajutorul unui card de credit/debit pierdut/furat sau daca cardul de credit/debit este utilizat fara permisiunea proprietarului cardului, Prestatorul isi rezerva dreptul de a anula astfel de Servicii/Pachete de servicii achizitionate fara a se face o rambursare catre Cumparatorul fraudulos, astfel Contractul va fi considerat incheiat.
 • In momentul primirii confirmarii cu Serviciile/Pachetele de servicii pe email dupa plasarea unei comenzi achizitionata de pe Platforma, Cumparatorul are obligatia sa verifice Serviciile/Pachetele de servicii primite pe email pentru a stabili conformitatea lor in functie cu ceea ce au comandat de pe Platforma.
 • În cazul in care o parte din Serviciile/Pachetele de servicii nu pot fi indeplinite de Prestator asa cum s-a stabilit initial in Contract atunci Prestatorul este obligat sa ofere pentru desfasurarea completa si satisfacatoare a Serviciului, fara costuri suplimentare, Cumparatorului Servicii alternative potrivite, echivalente sau de mai buna calitate decat cele initiale din Contract.
 • Cand nu se pot oferi Servicii alternative sau Serviciile sunt refuzate de Cumparator acesta are dreptul, dupa caz, la o reducere de pret si/sau la returnari in functie de valoarea Serviciilor ramase neexecutate.
 • In cazul in care Cumparatorul distruge, defecteaza sau pierde echipamentul de care este direct responsabil din momentul cand ii este oferit de Prestator pentru excutarea Serviciului/Pachetului de servicii Cumparatorul trebuie sa aduca pe loc un produs echivalent sau sa plateasca contravaloarea echipamentului.

 

Functionarea Website-ului

 • Prestatorul nu promite ca Platforma va functiona fara erori, neintrerupt, ca va furniza rezultate concrete la utilizarea Platformei sau a oricarui continut cautat sau ca va directiona in mod corect folosind link-urile care duc spre alte site-uri care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs. Prin furnizarea acestor link-uri, nu validam sau recomandam astfel de site-uri sau materialele prezentate de sau furnizate de acestea si nu suntem responsabili pentru materialele, serviciile sau alte situatii din sau legate de sau de pe orice alt site. Platforma si continutul sau sunt difuzate pe baza de „asa cum sunt” si „asa cum sunt disponibile” iar utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. Prestatorul declina toate responsabilitatile, exprese sau implicite, inclusiv orice responsabilitate implicit de vandabilitate si adecvare pentru un anumit scop. Prestatorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de daune de orice fel care decurg din utilizarea acestei Platforme, inclusiv, fara limitare, daune directe, indirecte, accidentale, punitive si consecvente. Prestatorul nu garanteaza nici un rezultat specific prin utilizarea acestei Platforme sau prin utilizarea Serviciului Prestatorului. Prestatorul declina orice raspundere pentru faptele, omisiunile si comportamentul oricarui utilizator terta parte, utilizatorilor Platformei, agentilor de publicitate si/sau sponsorilor de pe Platforma, in legatura cu Serviciul Prestatorului sau in alt mod legat de utilizarea de catre dvs. a Platformei si/sau Serviciul Prestatorului. Fara a limita cele de mai sus, puteti raporta abuzurile utilizatorilor si/sau ale agentilor de publicitate, furnizorilor de servicii si/sau furnizorilor de produse mentionati sau inclusi in Platforma la Serviciul Clienti. Prestatorul poate investiga reclamatia si poate lua masurile adecvate, la discretia sa.
 • Acceptam plati online folosind cardul de credit/debit Visa si MasterCard in RON, USD, EURO si GBP (sau orice alta valuta).Platforma nu va tranzactiona sau va furniza niciun serviciu oricarei tari de sanctionare a OFAC in conformitate cu legea EAU.

 

Drepturile de autor

 • Site-ul este protejat de legile referitoare la proprietate intelectuala si industriala, in consecinta Cumparatorul intelege ca nu are dreptul sa redistribuie, vanda, decompileze, dezasambleze aplicatia software intr-o forma perceptibila pentru oameni.
 •  SC CUMIRAD IVEST SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate.
 • Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va copia, modifica, afisa, distribui, transmite, publica, comercializa, licentia, crea materiale derivate sau utiliza continutul Site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa a Prestatorului.

 

Disponibilitatea si valabilitatea Serviciilor/Pachetelor de servicii

 • Atata timp cat pe Site sunt vizibile Serviciile/Pachetele de servicii si preturile acestora ele sunt valabile in limita cantitatii disponibile.
 •  Adaugarea in cos a Serviciilor/Pachetelor de servicii fara finalizarea Comenzii nu reprezinta cumpararea lor finala. Intre momentul adaugarii Serviciilor in cos si finalizarea comenzii este posibil ca Serviciile/Pachetele de servicii din cos sa nu mai fie diponibile in numarul ales sau deloc pentru ca alti Cumparatori finalizeaza comanda pe aceeasi categorie Servicii/Pachete de servicii, ele avand o cantitate limitata, Prestatorul nu poate fi facut raspunzator pentru aceasta.
 • Cumparatorul poate alege din diferite alte Servicii/Pachete de servicii puse la dispozitie de Prestator pentru aceeasi zi sau alte zile din calendar in limita cantitatii.

 

Preturi, plati, facturare

 • Preturile si ce includ preturile sunt afisate pe pagina fiecarui Serviciu sau Pachet de servicii listate pe Platforma si contin TVA, conform legislatiei in vigoare. Pretul Serviciului/Pachetului de servicii comandat este cel afisat in momentul plasarii unei comenzi.
 • Numarul minim si maxim de participanti este distinct pentru fiecare Serviciu/Pachet de servicii listat pe Platforma. Unele pachete si servicii necesita un numar minim de persoane, numarul minim, unde exista, nefiind mai mic de doi (2), pentru a se realiza si este specificat concret pe pagina fiecarui Serviciu.
 • Plata se face online pe Platforma si modalitatile de plata sunt afisate in momentul cand Cumparatorul hotareste sa plateasca Serviciile/Pachetele de servicii pe care le-a adaugat in cosul de cumparaturi folosind cardul de debit/credit, plata prin PayPal, plata prin transfer bancar.
 • Entitatea autorizata prin care se proceseaza platile online cu cardul de debit/credit este PayU SA prin site-ul apartinator https://www.payu.ro/
 • Comunicarea intre Platforma, modulul de selectie Servicii/Pachete de servicii integrat de www.booktes.com si procesatorul de plati PayU SA se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati.
 • Pentru platile online facute pe Platforma realizate si procesate de catre procesatorul de plati PayU SA, utilizatorul isi da acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plati online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.
 • Pentru plata prin PayPal suma de plata se calculeaza in euro folosind cursul PayPal din ziua efectuarii comenzii si include on top/extra un comision de procesare de pana la 10%, listat separat in sumarul de plata inainte sa apasati “Pay now”/“Plateste acum” in platforma PayPal. Acest comision este adaugat on top/extra si el include comisionul PayPal dar si un comision extra al Prestatorului.
 • Pentru plata prin transfer bancar este necesara formularea unei solicitari scrise pe adresa cumirad.invest@yahoo.com pentru transmiterea datelor bancare.
 • Factura pentru Serviciile/Pachetele de servicii cumparate poate fi emisa dupa o solicitare scrisa pe email cumirad.invest@yahoo.com cu datele complete necesare facturarii precum: Nume societate, CUI, Nr. Registrul Comertului, Sediul Social, Contul bancar, Numele bancii la care este deschis contul, Delegatul. Prestatorul isi rezerva o durata de pana la 15 zile lucratoare pentru a trimite factura ceruta, in functie de perioada anului.
 • Este de datoria Cumparatorului sa furnizeze informatiile corecte pentru a realiza plata pe Platforma cu succes si pentru a primi Serviciile/Pachetele de servicii pe adresa de email oferita.

 

Solutionarea litigiiilor

 • Legea aplicabila pentru prezentul Contract este legea romana. Eventualele litigii aparute intre Prestator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila, prin mediere sau, in cazul in care acestea nu vor fi posibile, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Municipiul Bucuresti, Romania.

 

Politica de returnare

 • Achizitionarea de Servicii/Pachete de servicii este supusa exceptiilor OUG 34/2014, in conformitate cu art. 16 din ordonanta de urgenta.
 • Toate achizitiile si rezervarile facute pe Site sunt finale si nu sunt rambursabile. In cazul unei anulari sau al unei cereri de modificare a rezervarii din partea Cumparatorului, Prestatorul nu este obligat sa onoreze aceste solicitari.
 • In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, nicio alta cheltuiala adiacenta (de transport, cazare intr-o locatie care este independenta de Serviciile oferite de Prestator, taxe de livrare sau alte taxe) nu va fi returnata.
 • In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract inainte de inceperea executarii Serviciului/Pachetului de servicii, acesta va putea sa contacteze Prestatorul printr-un e-mail scris la adresa cumirad.invest@yahoo.com, in urma careia va primi instructiuni pentru returnare, daca se considera ca este eligibil.

Daca Serviciile/Pachetele de servicii au fost utilizate atunci valoarea acestora nu poate fi returnata sub nicio forma dupa folosirea si incheierea acestora.

 

Limitarea raspunderii prestatorului

 • Sunteti de acord sa nu trageti la raspundere Prestatorul, filialele sale, afiliatii, ofiterii, agentii si alti parteneri si angajati, pentru nicio pierdere, raspundere, revendicare sau cerere, inclusiv onorariile avocatilor rezonabili facute de orice terta parte din cauza sau care decurg din chiar utilizarea de catre dvs. a website-ului, inclusiv utilizarea de catre dvs. a website-ului pentru a furniza un link catre un alt website sau pentru a incarca continut sau alte informatii pe website.
 • Prestatorul nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta o astfel de responsabilitate pentru serviciul de furnizare SMS, email sau de procesare a platilor cu cardul. In consecinta, Prestatorul nu este responsabil pentru orice tip de eroare legat de plata online si/sau orice tip de frauda decurgand in urma platii online. Cu toate acestea Prestatorul utilizand serviciile de procesare plati, servicii independente de Prestator, va face toate demersurile pentru a asigura prevenirea acestor erori si/sau tentativele de frauda.