Glamping și experiențe în Bucovina

Cazare și aventură într-un singur pachet

POZE GLAMPING

Bucură-te de experiențe unice în Bucovina iar la finalul zilei relaxează-te în glamping-urile noastre pregătite special pentru tine.

Să te aventurezi și să te relaxezi nu a fost niciodată mai simplu.

EXPERIENȚE DISPONIBILE

Descoperă și bucură-te de experiențele memorabile oferite de Bucovina Outdoor Adventure.

FACILITĂȚI GLAMPING

În această vară încearcă experiențele outdoor din Bucovina și bucură-te de servicii de lux în Glampingul nostru din Comuna Crucea.

** 6 grupuri sanitare (toalete + dușuri)
**Masa se poate lua la restaurantul din incinta glampingului

**Parcare privată gratuită

**Grătar disponibil 

ZIUA 1

După zile întregi de așteptare și de nerăbdare, în sfârșit, ÎNCEPE AVENTURA!!!
Prima dată vă așteptăm cu mare drag ca să trăiți din plin super-expeiența Mega Tiroliana Bucovina 2.2km(cea mai lungă tiroliană din Europa, top 5 în lume), iar apoi vă întâmpinăm cu bucurie, cu zâmbetul pe buze și cu dragă inimă, în mijlocul Naturii, în locul nostru de suflet și de poveste, Bucovina Glamping.
Oboseala drumului, stresul cotidian, setea și senzația de foame vor dispărea încet, dar sigur, ca prin minune. Voia bună, zâmbetele, râsul cu poftă de viață și relaxarea le vor lua locul. Începe mult dorita și visata vacanță!!!
În prima zi vă puteți odihni pe terasa cortului d-voastră sau în paturile comode din cortul de lux, vă puteți desfăta simțul olfactiv și gustul cu bucatele noastre minunate cu specific bucovinean, puteți bea apă rece și vie de izvor, puteți explora satul și împrejurimile din zonă, bucurându-vă de aerul curat de munte.
Pentru toate minunățiile acestea, vă recomandăm să ajungeți la Bucovina Glamping între orele 14 și 21.

Pentru Megatiroliana Bucovina, urcarea cu telescaunul Primărie Gura Humorului se plătește separat: 15ron/copil și 25ron/adult.

ZIUA 2

După un somn odihnitor, la cinci milioane de stele, începem o nouă zi minunată. Ieșim să respirăm aer proaspăt și curat de munte. Facem puțină mișcare de înviorare și ne încărcăm cu energie pură, admirând și bucurându-ne de răsăritul soarelui, de trilurile păsărilor și de jocul luminilor și al cețurilor.
După ce servim un mic dejun gustos și copios și lenevim puțin, începem tura de rafting sau de caiac, două experiențe pline de adrenalină, dar și de relaxare pe râul Bistrița. Vom intra pe alt tărâm, pe cel al apelor curgătoare de munte.
Un tărâm special, pe care foarte puțini dintre pământeni au privilegiul să-l descopere. Veți zâmbi și veți povesti împreună cu familia sau cu prietenii, veți face mișcare în aer liber și veți admira multe peisaje de poveste. Ca să aveți amintire întreaga experiență, vă vom face zeci de fotografii de pe mal și vom captura câteva imagini video memorabile din bărci, de pe luciul liniștit și valurile apei. Vor fi circa 2.5 ore pline și trăite la maxim. Poate cea mai tare experiență avută până acum, iar pofta de mâncare pentru masa de prânz va fi pe măsură.
După masa de prânz, relaxarea de după-amiază și odihna sunt binemeritate.
Spre seară, va avea loc o competiție de tir-airsoft. Va fi o experiență super distractivă și un nou moment bun de voie bună și socializare.
Ziua aceasta de neuitat se încheie „en fanfare” pe terasa propriului cort de lux, sub cerul plin de stele; în jurul focului, la povești, alături de ceilalți oaspeți.
Programul zilei 2 va fi stabilit și anunțat în prima zi.

ZIUA 3

Cei care aleg să petreacă weekend-ul la noi, vor merge în ziua a III-a într-o drumeție montană memorabilă pe Rarău, la renumitele și celebrele Pietre ale Doamnei.
Pentru a se putea desfășura în condiții optime, drumeția va începe cel târziu la ora 13:00.

LOCAȚIE

TESTIMONIALE

Andreea Ujică 9 august 2021

Foarte frumoasa experiența! Recomand cu drag toate activitățile, mai ales raftingul și kayaking-ul. Abia aștept sa următoarea aventura la Bucovina Outdoor Adventure! 😊☺️

Raluca Râncu 31 iulie 2022

Super experienta! Cu siguranta vom reveni!👏♥️
Iulia Marmureanu 18 mai 2022

Am organizat un TB foarte reușit cu ajutorul celor de la Bucovina Outdoor Adventure si ii recomand cu încredere.


Cange Gabriel 3 mai 2022

O experienta inedita alaturi de niste oameni foarte pregatiti si pasionati de aventura. Recomand raftingul pentru amatorii de senzatii tari!

Ştefan Grămadă 9 august 2021

Adrenalină, surprindere, peisaj, oameni faini... Ce mai vrei mai mult de atât?! Vino să-i cunoști!!! 💛💛💛