Glamping și experiențe în bucovina

Cazare și aventură într-un singur pachet

Petrece câteva zile și nopți în mijlocul naturii, în glamping-ul nostru, într-un loc în care te așteaptă în fiecare zi o nouă aventură. Fie că ești pasionat de rafting, caiac sau drumeții montane, am pregătit pentru tine o colecție de activități, pline de adrenalină sau, de ce nu, de relaxare și socializare.

Glamping și Experiențe

Bucură-te de experiențe unice în Bucovina iar la finalul zilei relaxează-te în glamping-urile noastre pregătite special pentru tine.

Să te aventurezi și să te relaxezi nu a fost niciodată mai simplu.

Experiențe disponibile

Descoperă și bucură-te de experiențele memorabile oferite de Bucovina Outdoor Adventure.

Program activități

Ziua 1

După zile întregi de așteptare și de nerăbdare, în sfârșit, ne vedem. Vă întâmpinăm cu bucurie, cu zâmbetul pe buze și cu dragă inimă, în mijlocul Naturii, în locul nostru de suflet și de poveste, Bucovina Glamping. 

Oboseala drumului, stresul cotidian, setea și senzația de foame vor dispărea încet, dar sigur, ca prin minune. Voia bună, zâmbetele, râsul cu poftă de viață și relaxarea le vor lua locul. Începe mult dorita și visata vacanță!!!

În prima zi vă puteți odihni pe terasa cortului d-voastră sau în paturile comode din cortul de lux, vă puteți desfăta simțul olfactiv și gustul cu bucatele noastre minunate cu specific bucovinean, puteți bea apă rece și vie de izvor, puteți explora satul și împrejurimile din zonă, bucurându-vă de aerul curat de munte, sau vă puteți relaxa total în ciuberele noastre fermecate, așezate într-un loc cu o panoramă de vis.

* Pentru toate minunățiile astea, vă recomandăm să ajungeți la Bucovina Glamping între orele 14 și 21.

Ziua 2

După un somn odihnitor, la cinci milioane de stele, începem o nouă zi minunată. Ieșim să respirăm aer proaspăt și curat de munte. Facem puțină mișcare de înviorare și ne încarcăm cu energie pură, admirând și bucurându-ne de răsăritul soarelui, de trilurile păsărilor și de jocul luminilor și al cețurilor.

După ce servim un mic dejun gustos și copios și lenevim puțin, începem tura de rafting sau de caiac, două experiențe pline de adrenalină, dar și de relaxare pe râul Bistrița. Vom intra pe alt tărâm, pe cel al apelor curgătoare de munte. Un tărâm special, pe care foarte puțini dintre pământeni au privilegiul să-l descopere. Veți zâmbi și veți povesti împreună cu familia sau cu prietenii, veți face mișcare în aer liber și veți admira multe peisaje de poveste. Ca să aveți amintire întreaga experiență, vă vom face zeci de fotografii de pe mal și vom captura câteva imagini video memorabile din bărci, de pe luciul liniștit și valurile apei. Vor fi circa 2.5 ore pline și trăite la maxim. Poate cea mai tare experiență avută până acum, iar pofta de mâncare pentru masa de prânz va fi pe măsură.

După masa de prânz, relaxarea de după-amiază și odihna binemeritată, timp de 60 de minute, vom face și plimbarea pe ATV-uri și Buggy, descoperind împrejurimile de la înălțime. Cei pasionați de motoare vor fi foarte încântați.

Spre seară, după o nouă pauză de relaxare, va avea loc o competiție de tir-airsoft. Va fi o experiență super distractivă și un nou moment bun de voie bună și socializare, iar câștigătorul competiției va primi un cadou surpriză din partea noastră.

Ziua asta de neuitat se încheie „en fanfare” pe terasa propriului cort de lux, sub cerul plin de stele, în jurul focului, la povești, alături de ceilalți oaspeți sau la o îmbăiere cu relax total, în ciuberele noastre fermecate, așezate într-un loc cu o panoramă de vis.

*Programul zilei 2 va fi stabilit și anunțat în prima zi.

Ziua 3

Cei care aleg să petreacă weekend-ul la noi, vor merge în ziua a III-a într-o drumeție montană memorabilă pe Rarău, la renumitele și celebrele Pietre ale Doamnei.

 

*Pentru a se putea desfășura în condiții optime, drumeția va începe cel târziu la ora 13:00.

Facilități glamping

În această vară încearcă experiențele outdoor din Bucovina și bucură-te de servicii de lux în Glampingul nostru din Comuna Crucea.

** 6 grupuri sanitare (toalete + dușuri)
**Masa se poate lua la terasa din incinta glampingului

**Parcare privată gratuită

**Grătar disponibil 

**Ciubăr 

Locație

Testimoniale