Luam in serios confidentialitatea clientului nostru si vom prelucra datele tale cu caracter personal astfel cum este prezentat mai jos.

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 Al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor, denumit in continuare „GDPR”) si cu legislatia nationala privind protectia datelor, iti transmitem informatii privind prelucrarea datelor tale cu caracter personal atunci cand utilizezi serviciile https://bucovinaoutdooradventure.ro/ (denumite in continuare „Serviciile Bucovina OutdoorAdventure”).

Protectia datelor este foarte importanta pentru noi si iti vom proteja datele pe care ni le vei furniza. Intentia noastra este aceea de a iti oferi tie, utilizatorul website-ului, o experienta online sigura, care nu iti va afecta negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informatiile pe care le introduci in baza noastra de date sunt utilizate exclusiv in scopurile gandite de tine.

Operatorul datelor cu caracter personal este societatea SC CUMIRAD INVEST S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Localitatea Magura, nr. 1343, judet Suceava inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J33/1561/2017, avand Codul Unic de Inregistrare RO 3817857.

Operatorii asociați ai CUMIRAD INVEST sunt entități reprezentând locații, operatori, platforma de listare evenimente si vanzare bilete www.booktes.com, care vor avea acces la datele legate de tine după ce vei cumpăra un produs/bilet/abonament/pachet de servicii. Prin intermediul platformei de vanzare bilete www.booktes.com al carei motor de vanzare bilete a fost integrat in platforma noastra https://bucovinaoutdooradventure.ro/ pentru a facilita alegerea și cumpărarea unui pachet de servicii/servicii/produs/bilet/abonament se vor face toate achizitiile de pachete de servicii/servicii/produse/bilete/abonamente. Aceștia, inclusiv platforma de vanzare bilete www.booktes.com, aderă la termenii și condițiile CUMIRAD INVEST și prelucrează datele colectate prin platformă în mod independent, în vederea îndeplinirii comenzii pe care o plasezi sau pentru îndeplinirea propriilor obligații legale, ca operatori, cum ar fi obligațiile contabile.

În acest sens, CUMIRAD INVEST a stabilit un raport de operatori asociați, de comun acord, cu aceste entități, disponibil în cuprinsul Termenilor și condițiilor de prestări servicii. Astfel, CUMIRAD INVEST le oferă posibilitatea entităților de a publica propria nota de informare privind prelucrarea datelor, iar drepturile dumneavoastră pot fi exercitate atât față de CUMIRAD INVEST, la datele de contact menționate mai jos, cât și față de entitățile reprezentând locații, operatori, platforma de vanzare bilete www.booktes.com.

Datele de contact ale companiei SC CUMIRAD INVEST S.R.L, in vederea exercitarii drepturilor prevazute de GDPR, sunt urmatoarele: cumirad.invest@yahoo.com sau numarul telefon: +40 759 144 144.

Scopurile in care sunt prelucrate datele tale cu caracter personal:

CUMIRAD INVEST utilizeaza informatiile colectate, datele cu caracter personal oferite de catre tine la inregistrarea si activitatea desfasurata pe website-ul https://bucovinaoutdooradventure.ro/ cu scopul de a: furniza serviciile CUMIRAD INVEST, inregistra si crea contul tau pe platforma https://bucovinaoutdooradventure.ro/, furniza serviciul de relatii cu clientii, comunica cu tine, plasa comenzi de bilete electronice, servicii/pachete de servicii, furniza activitati de advertising si marketing, furniza recenziile utilizatorilor, asigura buna functionare a actiunilor juridice, colecta si imbunatati serviciile noastre prin feedback, dupa cum urmeaza:

  • Pentru crearea contului pe https://bucovinaoutdooradventure.ro si pentru furnizarea Serviciilor CUMIRAD INVEST, in baza consimtamantului tau manifestat fara echivoc prin crearea contului, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. a din GDPR.

Astfel, CUMIRAD INVEST nu conditioneaza utilizarea serviciilor de crearea unui cont, insa iti da oricand posibilitatea sa te inregistrezi pe website si sa iti creezi un cont de utilizator, pentru a-ti seta preferintele si controla in mod independent datele personale. In orice moment vei putea opta pentru stergerea contului tau.

Datele furnizate de tine la crearea contului le vom folosi pentru a iti administra acest cont, prin care te vei putea folosi de serviciile noastre, sa revii asupra serviciilor achizitionate, sa administrezi participarea la evenimente sau activitati si sa beneficiezi de accesul la toate noutatile si ofertele CUMIRAD INVEST. Pentru a avea un cont pe o platforma online, trebuie sa ai cel putin 16 ani impliniti.  De asemenea, CUMIRAD INVEST iti ofera optiunea sa comanzi servicii/pachete de servicii/bilete ca oaspete, fara a-ti creea un cont. Ca titular de cont, iti vei putea retrage oricand consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in acest scop, prin simpla stergere a contului.

  • Plasarea unei comenzi de bilete electronice, pachete de servicii, conform termenilor si conditiilor de utilizare a serviciilor CUMIRAD INVEST, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. b din GDPR.

CUMIRAD INVEST va colecta date atunci cand vei efectua o comanda de pachete de servicii/servicii/bilete electronice. Datele vor fi colectate dupa caz in functie de activitatea la care vei achizitiona pachete de servicii/servicii/bilete electronice. Pe langa datele standard ale contului vor fi colectate date aditionale legate de mai multe aspecte de siguranta sau de sondaj. Aceste date sunt necesare pentru securizarea comenzii si asigurarea participarii la activitatile la care vei achizitiona pachete de servicii/servicii/bilete electronice. Aceste detalii sunt solicitate in functie de specificul activitatilor la care va inscrieti si pot include: detalii profesionale (precum locul de munca, rolul in companie), date de contact ale unei terte persoana (nume, numar de telefon si email), pentru potentiale cazuri de urgenta, rezidenta, locul natal, preferinte, adresa de livrare. De asemenea, pot fi activitati pentru care CUMIRAD INVEST sa solicite declararea starii de sanatate sau precizari legate de afectiuni medicale, insa aceste date vor fi prelucrate intotdeauna doar in baza consimtamantului tau explicit, in conformitate cu art.9, alin. (2), lit. b din GDPR.

  • Prelucrarea platilor pe care le efectuezi pentru achizitionarea pachetelor de servicii/servicii/bilete electronice, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. b din GDPR, precum si pentru indeplinirea obligatiilor legale, ca urmare a acestor plati ale CUMIRAD INVEST in temeiul art. 6 alin. (1) lit. c din GDPR

Spre exemplu, cand alegi sa platesti cu cardul de credit sau de debit, dand click pe butonul Card de Credit/Debit din dreptul logo-urilor Mastercard si Visa, veti lua parte la urmatoarele actiuni:

    • Vei parasi interfata https://bucovinaoutdooradventure.ro si vei fi redirectionat in interfata procesatorului de plati cu cardul PayU;
    • Datele pe care le veti introduce pe website-ul/interfata PayU vor fi supuse Politicii de Confidentialitatea a PayU;
    • Datele introduse pe website-ul/interfata PayU vor fi salvate de catre payU in cadrul Comunitatii Europene;

In acest caz, PayU va fi responsabil pentru prelucrarea datelor colectate pe website-ul/interfata PayU.

  • Comunicarea dintre tine si noi, ca urmare a achizitionarii pachetelor de servicii/serviciilor/biletelor electronice in temeiul art. 6 alin. (1) lit. b din GDPR si ulterior, pana la desfasurarea activitatii, in baza intereselor legitim, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. f din GDPR.

Vom avea acces la datele legate de tine dupa cumpararea unui pachet de servici/servici/bilete electronice sau dupa inscrierea la activitatea pe care o organizam, listat(e) pe website-ul nostru. Informatii furnizate noua sunt necesare si pentru a-ti permite accesul in incinta locatiilor unde se tin activitatile noastre, sa rezolvam eventuale probleme legate de participarea/rezervarea ta sau in baza interesului legitim sa ramanem in contact cu tine pana la inceputul activitatii si in timpul activitatii. Vom folosi datele tale personale doar in scopul definit pe cale legala si anume efectuarea unei rezervari si/sau achizitionarea pachetelor de servicii/servicii si de bilete pe suport de hartie sau digital.

Comunicarea cu clientii, in temeiul intereselor legitime urmarite de operator, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. f din GDPR.

Datele le vom folosi pentru a ramane in contact pentru a te tine la curent cu toate aspectele legate de activitatea la care ai cumparat pachete de servicii/servicii/bilete electronice si pentru a te tine la curent cu achizitiile realizate de la noi.

Avem o varietate de motive pentru care am putea sa te contactam:

    • Confirmarea crearii contului;
    • Postarea recenziei tale pe website si clasarea acesteia in topul recenziilor in urma feedback-ului celorlalti client. De exemplu daca recenzia ta este buna si ceilalti clienti o voteaza in numar cat mai mare ca este buna, atunci in acest caz aceasta va creste in topul recenziilor utile;
    • Trimiterea catre tine a formularului de feedback care va ajuta la clasarea experientei pe care ai avut-o cu activitatea;
    • Transmiterea mesajelor de memento legate de achizitiile de pachete de servicii/servicii/bilete electronice pentru a-ti reaminti si/sau notifica in timp util inainte ca biletele, pachetele de servicii sa fie puse la vanzare;
    • Trimiterea informatiilor tehnice legate de activitatea la care participi precum securitatea, locatia, reguli de participare;
    • Solutionarea oricarei cereri legata de serviciile sau platforma https://bucovinaoutdooradventure.ro
  • Serviciul de relatii cu clientii, in temeiul obligatiei legale de a raspunde solicitarilor tale intemeiate legal, conform art. 6 alin. (1) lit. c din GDPR, precum si in temeiul intereselor legitime urmarite de operator, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. f din GDPR, pentru a dovedi acte si fapte referitoare la solicitarea ta si a ne apara interesele.

Orarul de functionare a serviciului de relatii cu clientii CUMIRAD INVEST este luni pana vineri de la ora 10:00 – 18:00.

Prin intermediul serviciului de relatii cu clientii iti vom prelucra datele legate de contul tau, detalii despre serviciile pe care le-ati achizitionat pentru a putea gasi o solutie potrivita pentru provocarea pe care o intampini si pentru a raspunde la orice intrebare pe care le-ai avea legate de orice aspect al platformei.

Procesul este simplu, la contactarea serviciului de relatii cu clientii prin orice mediu de contact (telefon, WhatsApp, Facebook, Instagram sau orice alta retea sociala, chat, email etc) operatorul va cere date specifice actiunii descrise de dumneavoastra (numar de comanda, numar de telefon sau orice alt detaliu stabilit de sistem) pentru a va identifica si confirma inaintea inceperii discutiei propriu-zise. Daca aceste detalii nu vor fi furnizate atunci operatorul nu va va putea ajuta la solutionarea cererii dvs.

Imbunatatirea serviciilor CUMIRAD INVEST, in temeiul intereselor legitime urmarite de operator, conform art. 6 alin. (1) lit. f din GDPR si art.12, alin. (2) din Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Una dintre cele mai mari preocupari ale noastre este sa imbunatatim continuu serviciile noastre si este posibil ca pentru aceasta sa folosim datele cu caracter personal in scopuri analitice pentru a personaliza si optimiza platforma noastra online, astfel incat sa coincida cu nevoile tale, transformand constant website-ul intr-unul mai usor de utilizat si mai prietenos, precum si pentru a ne perfectiona Serviciul de Relatii cu Clientii. De asemenea, te vom putea contacta pentru a evalua calitatea serviciilor noastre sau pentru a lua parte la sondaje de opinie pentru imbunatatirea serviciilor. Pot fi situatii cand te vom contacta pentru a prelua informatii legate de anumite activitati la care ai achizitionat deja pachete de servicii/servicii/bilete electronice pentru a investiga anumite situatii. Astfel, vei fi rugat sa ne furnizezi un numar de telefon si sa ne oferi, bineinteles, acordul tau in scopul prelucrarii in continuare a acestor informatii si/sau detalii. 

  • Recenziile clientilor, in baza consimtamantului tau, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. a din GDPR CUMIRAD INVEST iti permite sa lasi recenzii legate de activitatile la care ai participat. Daca postezi recenzii, numele tau si fotografia contului tau pot fi vizualizate de ceilalti utilizatori ai website-ului. Daca doresti ca acesta sa nu se intample poti sa nu postezi recenzii sau sa stergi postarea pe care ai facut-o. Recenziile se pot face direct pe website dupa crearea unui cont sau cumpararea unui produs sau prin completarea sondajului trimis de noi pe emailul tau.
  • Comunicari comerciale de advertising si marketing, doar in baza consimtamantului tau, in temeiul art. 6 alin. (1) lit. a din GDPR si conform art.12, alin. (2) din Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Datele cu caracter personal furnizate pot fi utilizate pentru activitati de marketing care pot include:

    • Informatii legate de cautarile, produsele tale favorite si achizitiile tale anterioare. Trimiterea de buletine informative (Newsletter) cu oferte personalizate pentru a-ti fi mai usor sa alegi cele mai relevante evenimente si activitati.
    • Includerea in activitati promotionale pe care le organizam prin utilizarea informatiilor relevante acestor activitati.
    • Utilizarea adresei tale de email, pentru a-ti trimite informatii legate de  produsele si serviciile noastre sub forma unui buletinul informativ (Newsletter). Oricand te poti dezabona de la serviciul nostru de comunicare marketing prin email, dand click pe link-ul “Unsubscribe” de la finalul fiecarui email;
    • Utilizarea numarului tau de telefon, pentru a-ti trimite informatii legate de produsele si serviciile noastre sub forma de SMS. Oricand te poti dezabona de la serviciul nostru de comunicare marketing prin SMS, raspunzand la numarul 1847.

Pentru a te abona la comunicarile noastre de marketing prin email trebuie sa ai cel putin 16 ani.

  • Monitorizarea apelurilor telefonice, intemeiul intereselor legitime urmarite de operator, conform art. 6 alin. (1) lit. f din GDPR.

Cand vei apela Serviciul de relatii cu clientii, cu scopul de a ne contacta sau cand te contactam noi prin apel telefonic, vom inregistra apelul, pentru urmatoarele motive: solutionarea solicitarilor tale, gestionarea plangerilor si imbunatatirea calitatii si performantelor echipei noastre. In timpul convorbirilor telefonice cu echipa serviciului nostru de relatii cu clientii este posibil sa existe o ascultare in direct sau apelurile ar putea fi inregistrate pentru controlul calitatii si in scopuri de instruire, precum si pentru gestionarea plangerilor si in scopul depistarii tentativelor de frauda.

  • Indeplinirea obligatiilor legale ale operatorului CUMIRAD INVEST in temeiul art. 6 alin. (1) lit. c din GDPR.

Trebuie sa utilizam datele tale pentru a ne respecta obligatiile legale, cum ar fi, de exemplu, obligatiile privind pastrarea inregistrarilor contabile privind activitatile financiar-fiscale si reconcilierile cu entitatile reprezentand locatii, operatori, organizatori de evenimente si promotori de evenimente ori cu PayU. De asemenea, putem folosi sau dezvalui date necesare in legatura cu litigiile in curs, cu scopul de a respecta ordinele instantelor de judecata si de a ne urmari si a ne apara drepturile legale.

Vanzarea activitatii sau a activelor noastre, in temeiul intereselor legitime urmarite de operator, conform art. 6 alin. (1) lit. f din GDPR.

In cazul in care se va achizitiona toata compania sau o parte din aceasta/activele acesteia de catre o terta parte, sau vom fi implicati intr-o fuziune sau transfer a afacerii, putem, sa transferam sau sa atribuim partial sau in totalitate datele unei terte parti ca parte sau in legatura cu tranzactia respectiva. In cazul unui astfel de transfer, exista posibilitatea ca politicile de confidentialitate ale entitatii beneficiare sa guverneze utilizarea si colectarea ulterioara a informatiilor cu caracter personal, caz in care va vor fi transmise toate informatiile necesare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal sau categoriile de date cu caracter personal vizate

  • Datele personale furnizate de tine.

Atunci cand comanzi sau achizitionezi un bilet electronic, pachet de servicii/servicii de pe CUMIRAD INVEST sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sau orice retea de socializare, WhatsApp etc.), iti vom cere sa ne furnizezi informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, data nasterii, sexul, adresa, numarul de telefon, adresa de email, informatii cu privire la cartea de credit si nationalitatea, detaliile pentru facturare, inclusiv CNP. De asemenea, pot fi activitati pentru care putem solicita declararea starii de sanatate sau precizari legate de afectiuni medicale, insa aceste date vor fi prelucrate intotdeauna doar in baza consimtamantului tau explicit, in conformitate cu art.9, alin. (2), lit. b din GDPR.

La cererea contului pe website-ul nostru, iti vom solicita sa ne furnizezi informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, sexul, rezidenta, numarul de telefon, adresa de email si parola. In contul utilizatorului vei putea sa adaugi preferintele tale de notificare de asemenea si fotografia ta. Contul utilizatorului iti permite, de asemenea, sa accesezi toate pachetele de servicii/serviciile/biletele electronice pe care le-ai achizitionat.

Cand alegi sa ne trimiti un mesaj, folosind formularele de pe website-ul nostru sau aplicatia de chat instantaneu, iti cerem sa ne furnizezi datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.

De asemenea, website-ul nostru este interactiv cu tine si iti permite sa postezi recenzia ta cu privire la unele evenimente sau activitati la care ai participat. Daca alegi sa postezi recenzii ce constau in comentarii, numele tau, poza ta si comentariile despre evenimentele si activitatile noastre vor putea fi vizualizate de ceilalti utilizatori ai website-ului.

  • Date cu caracter personal pe care le colectam automat.

La vizita pe website, vom colecta automat anumite informatii, care includ, dar nu se limiteaza la adresa ta IP, informatii cookies, mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosesti si informatiile despre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarile privind varsta, sexul, limba si locatia de unde accesezi serviciile noastre, cu scopul de scopul de a functiona site-ul la parametri optimi si de a oferi serviciul nostru la standardele necesare. In lipsa acestor informatii, site-ul nu ar functiona normal.

Cand iti creezi un cont pe www.bucovina-outdooradventure.com, cand achizitionezi un pachet de servicii/servicii, bilet electronic colectam, de asemenea, informatii cu privire la istoricul cautarilor si achizitiilor tale evenimentele favorite si despre activitatea ta pe website-ul nostru, inclusiv informatii cu privire la click-uri si la paginile web https://bucovinaoutdooradventure.ro pe care le-ai vizitat, insa doar cu acordul tau. Pentru mai multe detalii, consultati, de asemenea, politica privind cookie-urile.

  • Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre alte persoane

Ai posibilitatea ca la anumite activitati sa participi alaturi de alte persoane pe care le vei inregistra din contul tau sau persoane pentru care va trebui sa oferi toate detaliile acestora pentru a putea fi inregistrate pentru accesul la activitate. Aceste achizitii se pot face prin telefon, WhatsApp, email, chat sau fata in fata la sediul nostru, Facebook sau orice alta retea de socializare. In aceste cazuri descrise mai sus, este necesar sa furnizezi datele de contact ale respectivelor persoane astfel incat CUMIRAD INVEST sa poata asigura informarea corespunzatoare asupra faptului ca datele lor au fost furnizate catre CUMIRAD INVEST si ca sunt prelucrate in conformitate cu prezenta nota de informare.

Sursa datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt cele furnizate direct de tine. In cazul in care esti destinatarul unui pachet de servicii/servicii, bilet electronic achizitionat de un utilizator al site-ului https://bucovinaoutdooradventure.ro, datele tale provin de la utilizatorul respectiv. De asemenea, anumite date specifice fisierelor cookie utilizate, cum ar fi adresa IP, pot fi colectate automat prin intermediul acestor fisiere.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus, destinatarii datelor tale cu caracter personal pot fi:

    • angajatii si reprezentantii CUMIRAD INVEST;
    • entitatii reprezentand locatii, operatori, care vor avea acces la datele legate de tine dupa ce vei cumpara un pachet de servicii/servicii, bilet electronic sau dupa inscrierea la activitatea pe care o organizam, listat(e) pe website-ul nostru;
    • PayU;
    • Autoritatile statului cu atributii de raportare si control.

De asemenea, te informam ca putem imputernici o persoana care sa se ocupe de prelucrarea datelor, insa doar daca aceasta prezinta suficiente garantii si sunt incluse intr-un contract scris incheiat intre partile implicate, care contine o serie de clauze obligatorii, prevazute de art.28, alin. (3) din GDPR, inclusiv faptul ca persoana imputernicita va prelucra date doar atunci cand CUMIRAD INVEST va cere acest lucru.

Astfel, datele tale pot fi prelucrate, in numele CUMIRAD INVEST, de catre urmatoarele categorii de destinatari, pe care CUMIRAD INVEST ii poate contracta pentru prestarea serviciilor, indeplinirea scopurilor urmarite si pentru buna desfasurare a activitatii:

    • furnizorii de servicii de telecomunicatii si/sau comunicatii electronice, cum ar fi furnizorii de servicii de trimitere SMS-uri ori furnizorii de servicii de call-center;
    • furnizori de servicii si instrumente de marketing;
    • agentii de sondare a piete;
    • furnizori de servicii de web hosting, mentenanta si securitate IT;
    • contabili si auditori;

CUMIRAD INVEST utilizeaza platforma MailJet pentru transmiterea mesajelor de marketing (notificari si newslettere) si notificari. MailJet se declara a fi in conformitate cu Regulamentul GDPR nr.679/2016 si ofera posibilitatea sa renunti in orice moment la abonarea la newsletter.         

Precizam ca CUMIRAD INVEST nu intentioneaza sa transfere date cu caracter personal catre o tara terta sau o organizatie internationala, iar in cazul in care o astfel de prelucrare va fi necesar, CUMIRAD INVEST se va asigura, dupa caz, de existenta unei decizii a Comisiei privind caracterul adecvat sau, in cazul transferurilor mentionate la articolul 46 sau 47 sau la articolul 49 alineatul (1) al doilea paragraf din Regulament, de existenta unor garantii adecvate sau corespunzatoare, pe care le va pune la dispozitia ta, prin actualizarea prezentei note de informare.

Serviciile CUMIRAD INVEST sunt guvernate si operate in conformitate cu legile din Romania. CUMIRAD INVEST nu ofera nicio garantie ca serviciile sale sunt guvernate sau operate in conformitate cu legile oricarei alte tari.

Daca va aflati in afara Romaniei, va rugam sa fiti constienti de faptul ca informatiile colectate, inclusiv informatiile cu caracter personal, pot fi transferate, prelucrate, stocate si utilizate in Romania. In conformitate cu legislatia din Romania, datele tale personale pot fi supuse solicitarilor de acces din partea Guvernului, Instantelor sau Organelor de drept din Romania.

Perioada stocarii datelor cu caracter personal

CUMIRAD INVEST prelucreaza si stocheaza datele cu caracter personal pentru durata necesara desfasurarii scopurilor specifice si in interesul sau legitim, in conformitate cu legea europeana sau alte legi aplicabile activitatii societatii, iar in afara duratei scopului specific sau a interesului legitim prelucram si stocam datele atat timp cat ne permiteti. In cazul in care scopul prelucrarii si stocarii nu este aplicabil sau daca expira perioada legala de retinere, datele cu caracter personal sunt in mod obisnuit blocate sau sterse.

Astfel, datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand iti retragi consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date. Cu toate acestea, vom retine datele tale cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa te aparam pe tine sau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate. In cazul in care o tranzactie financiara a fost efectuata prin intermediul CUMIRAD INVEST, datele cu caracter personal vor fi arhivate pentru o perioada de cinci ani, in vederea conformarii cu normele prevazute de Legea contabilitatii si Ordinele specifice cu privire la pastrarea documentelor care justifica operatiunile contabile si de reconciliere financiara cu operatorii asociati ori PayU.

Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.

In conformitate cu Regulamentul privind protectia datelor, va informam ca aveti urmatoarele drepturi:

  • sa obtineti informatii cu privire la prelucrarea datelor personale si o copie a acestora in temeiul dreptului de acces la date prevazut de art. 15 din Regulament;
  • sa solicitati rectificarea datelor daca acestea sunt inexacte (ex. nu mai sunt actuale sau sunt incomplete, in temeiul dreptului de rectificare prevazut de art. 16 din Regulament);

CUMIRAD INVEST iti ofera posibilitatea deplina de a modifica, revizuii si accesa detaliile din conturile create pe www.bucovina-outdooradventure.com. Pentru a proteja confidentialitatea datelor tale, CUMIRAD INVEST a creat sistemul de logare cu parola si user. Pentru mai multe informatii legate despre exercitarea drepturilor, contactati-ne pe cumirad.invest@yahoo.com

  • sa soliciti stergerea datelor tale personale in temeiul dreptului de stergere prevazut de art. 17 din Regulament, in cazul in care: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; va opuneti prelucrarii datelor si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; prelucrarea datelor cu caracter personal a fost efectuata ilegal sau datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii prevazute de legislatia nationala sau europeana;

In cazul in care doresti sa stergem, modificam sau sa actualizam datele personale pe care le-ai furnizat prin intermediul platformei www.bucovina-outdooradventure.com, poti sa procedezi prin schimbarea setarilor din profilul de utilizator Bucovina OutdoorAdventure sau ne poti contacta pe email cumirad.invest@yahoo.com si vom incerca sa raspundem in termen rezonabil. Cum am mentionat mai devreme unele date vor trebui sa fie pastrate ca sa putem functiona legal si sa pastram anumite servicii si procese functionale.

  • sa soliciti restrictionarea prelucrarii datelor, respectiv limitarea prelucrarii datelor in viitor, in cazul in care: contestati exactitatea datelor, restrictionarea poate fi solicitata pentru o perioada care sa permita verificarea exactitatii datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; va opuneti prelucrarii, restrictionarea poate fi solicitata pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor tale;
  • sa soliciti portabilitatea, respectiv transferul datelor catre un alt operator, in cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul tau sau pe incheierea si executarea unui contract si este efectuata prin mijloace automate;
  • sa exerciti dreptul la opozitie asupra prelucrarii datelor, din motive legate de situatia ta particulara in cazul in care prelucrarea datelor este intemeiata pe consimtamantul tau sau pe interesul legitim al operatorului, precum si sa te opui crearii de profiluri in baza acestor temeiuri; Totusi, va aducem la cunostinta ca un astfel de efect nu va fi produs in cazul in care vom demonstra ca exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau in cazul in care scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul sa va opuneti in orice moment prelucrarii in acest scop, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care prelucrarea este legata de marketingul direct respectiv.
  • Sa nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • Sa depui o plangere in fata unei autoritati de supraveghere. Autoritatea de supraveghere din Romania este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro / dpo@dataprotection.ro, telefon: +40318059211 /+40318059212, fax: 40318059220;
  • Sa va retrageti consimtamantul in orice moment, in cazul in care datele personale au fost prelucrate in baza acestuia. In acest caz, retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea utilizarii datelor pana in momentul retragerii acestuia;

De asemenea, la crearea contului pe https://bucovinaoutdooradventure.ro ai posibilitatea sa te abonezi la notificarile SMS si email legate de noutatile si preferintele tale in materie de evenimente si activitati. Oricand te poti intoarce in setarile contului si sa dezactivezi aceste notificari sau poti accesa linkul de la baza email-ului „Unsubscribe” iar pentru SMS sa raspundeti la numarul 1847.

CUMIRAD INVEST prin intermediul www.booktes.com, care este conectatata cu platforma SMSO, utilizeaza platforma SMSO pentru transmiterea mesajelor SMS (notificari si newslettere) si notificari. SMSO se declara a fi in conformitate cu Regulamentul GDPR nr.679/2016 si oferim posibilitatea sa renunti in orice moment la abonarea la notificari prin debifarea optiunii din contul tau de utilizator.

Serviciile si produsele de pe www.bucovina-outdooradventure.com pot contine linkuri catre website-uri sau servicii terte cat si plugin-uri. CUMIRAD INVEST poate incorpora in serviciile si produsele oferite feed de continut, video player sau o alta aplicatie de la companii terte, iar aceste fluxuri sau aplicatii pot da impresia a fi parte a serviciilor CUMIRAD INVEST, insa acestea sunt furnizate sau difuzate de catre o terta parte. Daca accesati un alt website sau orice alte astfel de servicii, chiar si cele care pot contine sigla www.bucovina-outdooradventure.com sau sunt incadrate de serviciile CUMIRAD INVEST, te rugam sa iei la cunostinta ca operatorii acestor website-uri sau servicii pot colecta informatii despre tine sau pot plasa sau citii cookie-uri, care vor fi utilizate de acestia in conformitate cu propriile politici de confidentialitate, care pot fi diferite de ale CUMIRAD INVEST. Nu suntem responsabili pentru politicile lor, nu aprobam si nu controlam politicile sau practicile unor astfel de website-uri sau servicii. Trebuie ca intotdeauna sa citesti cu atentie Politica de confidentialitate a oricarui website sau a serviciilor pe care le accesezi, pentru a intelege practicile de utilizare a informatiilor.

Clarificam faptul ca furnizarea de date cu caracter personal este ceruta partial de lege (de ex. Reglementari fiscale, contabile, legislatia muncii, norme de arhivare) sau poate rezulta si din dispozitii contractuale. Uneori poate fi necesar sa fie prestat un serviciu oneros/incheiat un contract conform caruia persoana vizata ne furnizeaza date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi pentru indeplinirea serviciului/contractului. Persoana vizata este, de exemplu, obligata sa ne furnizeze date cu caracter personal atunci cand compania noastra presteaza sau este parte la un serviciu oneros/incheie un contract cu el sau ea. Refuzul de a oferi datele cu caracter personal ar avea drept consecinta faptul ca nu ar putea fi prestat serviciul fata de persoana vizata. Inainte de furnizarea datelor cu caracter personal de catre persoana vizata, persoana vizata trebuie sa contacteze operatorul. Operatorul clarifica pentru persoana vizata daca furnizarea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege sau contract sau este necesara pentru incheierea contractului/prestarea serviciului, daca exista o obligatie de furnizare a datelor cu caracter personal si consecintele refuzarii acordarii datelor personale.

Procesul decizional automatizat, incluzand crearea de profiluri.

Dorim sa va informam ca datele dumneavoastra vor fi procesate prin mijloace automate, inclusiv prin profilare. Profilarea inseamna ca datele tale personale sunt utilizate pentru a va evalua preferintele asupra tipurilor de evenimente, astfel incat, ori de cate ori vom avea consimtamantul tau pentru comunicari comerciale, iti vom trimite doar comunicari care sa corespunda preferintelor tale. Aceste comunicari vor putea fi transmise atat in mod automat cat si prin interventie umana.   

Politica privind copiii

Serviciile CUMIRAD INVEST nu sunt destinate utilizarii de catre copiii sub varsta de 16 ani. Daca ai sub 16 ani, esti sfatuit sa nu utilizezi serviciile CUMIRAD INVEST sau sa nu furnizezi date si informatii cu caracter personal. In cazul in care CUMIRAD INVEST descopera ca astfel de date au fost colectate din greseala atunci, pe baza legii, vom sterge aceste informatii din baza de date CUMIRAD INVEST. In cazul in care un un copil sub 16 ani foloseste https://bucovinaoutdooradventure.ro si este descoperit de un parinte sau tutore, acestia sunt sfatuiti sa intre in contact cu CUMIRAD INVEST prin cumirad.invest@yahoo.com si sa ne notifice de urgenta cu privire la acest caz.

Securitatea datelor cu caracter personal 

Ne asiguram ca datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si ca acestea sunt protejate de infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare puse la punct dupa ultimele tehnologii. Mai mult decat atat, am dezvoltat si implementat masuri proprii de securitate, care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcarile de securitate, in cel mai scurt timp posibil.

Daca se va descoperi orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile tale, conform legii in vigoare, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea tu vei fi informat cu privire la incalcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile tale.

Te rugam sa retii ca trebuie sa pastrezi confidentialitatea si sa protejezi parola cu care te autentifici pe www.bucovina-outdooradventure.com. CUMIRAD INVEST nu va fi responsabil daca parola cu care te autentifici va fi insusita de altcineva.

O scurta descriere a rolurilor si responsabilitati de organizare interioara a CUMIRAD INVEST pentru protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal

CUMIRAD INVEST ofera sprijin, asistenta, consiliere si instruire tuturor departamentelor relevante, oficiilor si personalului aferent, pentru a se asigura ca acestea sunt in masura sa respecte legislatia.

In mod specific, urmatoarele roluri si responsabilitati sunt avute in vedere:

Conducerea Companiei este responsabila de revizuirea si aprobarea politicilor de confidentialitate si se asigura de faptul ca exista politici si proceduri adecvate in cadrul fiecarui departament, precum si de faptul ca orice incalcare a securitatii datelor este tratata corespunzator. Fiecare membru al conducerii este responsabil pentru asigurarea conformarii cu Regulamentul General privind Protectia Datelor in domeniul sau de responsabilitate; De asemenea, Conducerea Companiei prelucreaza si raspunde cererilor formale de acces la date; initiaza revizuiri periodice ale politicilor si procedurilor de protectie a datelor si se asigura ca documentatia este actualizata, dupa caz; organizeaza sesiuni de formare si instruire specifice pentru personal; ofera consiliere si indrumare personalului in probleme de protectie a datelor; mentine un registru de evidenta a activitatilor de prelucrare efectuate de CUMIRAD INVEST; colaboreaza cu Autoritatea pentru protectia datelor atunci cand este necesar/recomandat, inclusiv in cazul unei incalcari a securitatii datelor. 

Angajatii CUMIRAD INVEST au anumite responsabilitati cheie in ceea ce priveste informatiile pe care le pastreaza in computer sau in fise manual structurate cu privire la persoane, acestea fiind rezumate in termenii a opt “Reguli” pe care angajatii le urmeaza. Astfel, angajatii CUMIRAD INVEST:

  • Obtin si prelucreaza datele personale in mod corect;
  • Pastreaza datele cu caracter personal doar pentru una sau mai multe scopuri specifice, explicite si legale;
  • Prelucreaza datele personale numai in moduri compatibile cu scopurile pentru care au fost colectate initial;
  • Tin datele personale la loc sigur, in siguranta;
  • Tin datele personale corecte si actualizate;
  • Se asigura ca datele personale sunt adecvate, relevante si nu excesive;
  • Nu pastreaza datele cu caracter personal mai mult decat este necesar pentru scopul sau scopurile specifice;
  • Ofera o copie a datelor personale oricarui titular al acestora, la cerere.

  CUMIRAD INVEST stie ca intimitatea ta este foarte importanta pentru tine. Asteptam intrebari si comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate, deci nu ezita sa ne contactezi la cumirad.invest@yahoo.com sau telefonic la nr. +40 759 144 144. Daca esti nemultumit de raspunsul nostru, esti liber sa depui o plangere la autoritatea competenta pentru protectia datelor (www.dataprotection.ro).

Deoarece tehnologiile de pe Internet se schimba atat de repede, CUMIRAD INVEST isi rezerva dreptul de a-si modifica politica de confidentialitate din cand in cand. Prin utilizarea site-ului si serviciilor companiei, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestei politici de confidentialitate.

CUMIRAD INVEST va schimba regulile de confidentialitate daca considera ca aceasta este necesar. CUMIRAD INVEST va avea datoria sa publice respectivele modificari in pagina cu reguli de confidentialitate, pentru a va informa cu privire la modificarile legate de tipurile de date care sunt colectate si modul in care sunt utilizate.