Aventuri și Cazare în Bucovina

Galerie

Informații

Îți dorești să petreci timp în natură, departe de agitația orașului? Ești dornic să încerci diverse activități, să simți adrenalina dar să te și relaxezi alături de prieteni sau familie?

Nimic mai simplu! Acum ai cazare și aventură într-un singur pachet.

Te distrezi dar te și relaxezi într-un hotel confortabil de 4 stele amplasat în centrul Bucovinei, în Gura Humorului.

Vacanța mult visată capătă un alt sens în 2023. Oamenii caută aventuri pe plan local, în locuri mai puțin aglomerate, care permit relaxare, deconectare dar și un confort sporit.

Te așteptăm tot timpul anului să încerci Aventura Outdoor în Bucovina și să profiți de servicii de lux în Gura Humorului îmbinate cu adrenalina oferită de Mega Tiroliana Bucovina, este cea mai lungă tiroliană din România și Europa, top 5 în lume.

Nu rata o experiență de Super Relaxare și Aventură în mijlocul naturii! 

🎟️ Toate pachetele noastre includ:

(✔) Cazare 2 nopți la hotel de 4 stele cu centru Spa și mic dejun inclus;

(✔) O coborâre pe Mega  Tiroliana Bucovina, în oricare dispunere (Normal sau Superman), pe cea mai lungă și mai spectaculoasă tiroliană din Europa, top 5 în lume;

(✔) Super tură de ATV Can-Am Maverick (valabilă 01.11-14.04);

(✔) Super tură de Rafting sau Kayaking pe râul Bistrița cu durata de 3 ore + Pachet foto și video GoPro (valabilă 15.04 – 31.10);

(✔) Drumeție montană în Obcinile Bucovinei.

 

🏨 Facilități cazare:


🗹 Camerele te așteaptă cu paturi și saltele de ultimă generație, băi moderne, atmosferă intimă și priveliști minunate asupra împrejurimilor.
(✔) Bar & Terasă
(✔) Biliard
(✔) Tenis de masă
(✔) Spălătorie
(✔) Parcare
(✔) Camere de nefumatori
(✔) Spațiu de joacă copii
(✔) Păstrare valori
(✔) Cablu TV
(✔) Internet wireless gratuit
(✔) Uscător de par
(✔) Fier și masă de călcat (la cerere)
(✔) Mini bar (la cerere)

 
 
 

Camerele Twin

Camerele twin dispun de 2 paturi single modern, cu saltele profesionale ce pot fi unite și tranformate în pat matrimonial. Mobilierul din lemn masiv asigură un ambient natural și romantic. Camerele sunt amplasate cu vederea spre Voroneț sau Mănăstirea Humorului.

Camerele Queen VIP 

Camerele Queen VIP sunt dotate cu sofa extensibilă și fotolii, iar vederea minunată pe care o au asupra centrului orașului va transforma șederea ta în Gura Humorului, într-o experiență extrem de placută. 

Camerele Junior Suite

Camerele Junior Suite sunt ideale pentru cei care își doresc mai mult decât o simplă cameră, oferind spațiu și confort deosebit. Acestea sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibilă și la cerere, pătuț pentru copil. Decorul oferă o atmosfera intimă și călduroasă.