Activități

DESCOPERĂ ȘI PARTICIPĂ LA ACTIVITĂȚILE OFERITE DE BUCOVINA OUTDOOR ADVENTURE

4.6/5

400-500 Ron/persoană

Bucură-te de experiențe unice în Bucovina iar la finalul zilei relaxează-te în glamping-urile noastre pregătite special pentru tine.

Să te aventurezi și să te relaxezi nu a fost niciodată mai simplu.

500 Ron

Descoperă și explorează Bucovina ca un VIP, într-un mod cu totul inedit, la bordul unui Can-am Ryker pregătit special pentru tine.
Aventurează-te prin cele mai frumoase locuri din Bucovina.

4.8/5

80-150 Ron

Testează-ți limitele și simte adrenalina pe cea mai lungă tiroliană din România și Europa. Cea mai cautată experiență de adrenalină din Bucovina.

120-150 Ron

Aventurează-te pe ape învolburate sau line, alături de prieteni. Hai cu noi la o tură de rafting plină de adrenalină dar și de momente de relaxare si socializare. Cu siguranță este o experiență inedită.

4.6/5

120-150 Ron

Te invităm la o tură de caiac plină de adrenalină dar și de momente de relaxare si socializare pe râul Bistrița, într-un cadru de poveste.

3 ore

5+ ani

Suceava

4.5/5

120-150 Ron

Aventurează-te pe ape învolburate sau line, alături de prieteni. Hai cu noi la o tură de rafting plină de adrenalină dar și de momente de relaxare.

3 ore

5+ ani

Bucovina

4.5/5

500 Ron

Ai venit în Bucovina, ținutul mănăstirilor? Fă ceva inedit! În 2021 te invităm să vizităm împreună mănăstirile, călare, însă nu pe cai albi sau suri ci pe cai putere. Dii căluț, dii.

Organizăm ture pe ATV si Buggy-uri de ultimă generație pe coastele munților și pe coclauri umblate doar de ciobani cu turme de oi.

Te invităm și pe tine la o aventură pe 4 roți.

4.5/5

200 Ron

Simte adrenalina, bucură-te de senzații unice și atrage toate privirile. Cu Can-Am Ryker posibilitățile sunt nelimitate iar fiecare plimbare este o plimbare inedită. Ce zici, îl iei la o tură pe străzile din Bucovina?

4.6/5

120-150 Ron

Te invităm la o tură de caiac plină de adrenalină dar și de momente de relaxare si socializare pe râul Bistrița, într-un cadru de poveste. Ia-ți gașca și hai să ne distrăm.