Info Glamping

Petrece câteva zile și nopți în mijlocul naturii, în glamping-ul nostru, într-un loc în care te așteaptă în fiecare zi o nouă aventură. Fie că ești pasionat de rafting, caiac, tiroliană sau drumeții montane, am pregătit pentru tine o colecție de activități, pline de adrenalină sau, de ce nu, de relaxare și socializare.

 

Vacanța mult visată capătă un alt sens în 2022. Oamenii caută aventuri pe plan local, în locuri mai puțin aglomerate, care permit relaxare, deconectare dar și un confort sporit.

Glampingul este o îmbinare perfectă între acestea și oferă servicii la calitatea unui complex de tip „resort”.

În această vară încearca Aventura Outdoor în Bucovina și profită de servicii de lux în Glampingul nostru din Comuna Crucea.

Te asteptam la o experiență de Super Relaxare în mijlocul naturii!

 

Program:

 

În prima zi se vine la Tiroliană, se fac activitățile de aici după care sunteți așteptați la cazare. Sosirea se face obligatoriu până în ora 12.00 a primei zile, la Tiroliana Palma pentru a se putea desfășura calendarul activităților.

În următoarea zi se face cursa de rafting.

 

Tiroliana și centrul de atv-uri se află în localitatea Sucevita iar Glampingul în localitatea Crucea, distanța dintre acestea fiind de aproximativ 70 km.

Se poate servi mâncare în incinta glampingului. Masa se achită la locație și costă 100Ron/persoana, 4 mese, demipensiune.

3 ore

Toate vârstele

Suceava

Foto inclus

Activități incluse

3 ore

Toate vârstele

Suceava

Activități incluse

Locație

Crucea, Suceava

Vârsta minimă

Pot participa persoanele de toate vârstele. Copii sub 5 ani nu plătesc.

Facilități corturi

Inclus în preț

Galerie Foto

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.