Glamping și experiențe în bucovina

Cazare și aventură într-un singur pachet

Petrece câteva zile și nopți în mijlocul naturii, în glamping-ul nostru, într-un loc în care te așteaptă în fiecare zi o nouă aventură. Fie că ești pasionat de rafting, caiac, tiroliană sau drumeții montane, am pregătit pentru tine o colecție de activități, pline de adrenalină sau, de ce nu, de relaxare și socializare.

 

Glamping și Experiențe

Bucură-te de experiențe unice în Bucovina iar la finalul zilei relaxează-te în glamping-urile noastre pregătite special pentru tine.

Să te aventurezi și să te relaxezi nu a fost niciodată mai simplu.

Program activități

Ziua 1

În prima zi se vine la Tiroliană, se fac activitățile de aici după care sunteți așteptați la cazare. Sosirea la tiroliană  se face obligatoriu până în ora 13:00 a primei zile pentru a se putea desfășura calendarul activităților.

După tiroliană se pleacă cu ATV-urile. LA finalul activităților se pleacă spre cazare.

Tiroliana și centrul de atv-uri se află în localitatea Sucevita iar Glampingul în localitatea Crucea, distanța dintre acestea fiind de aproximativ 70 km.

Ziua 2

Programul zilei 2 va fi decis în ziua 1 conform stării vremii.

Dacă vremea ne permite, se face cursa de rafting, o experiență plină de adrenalină dar și de relaxare pe râurile Bistrita sau Moldova ori pe lacurile Bicaz si Colibița. Veți admira multe peisaje de poveste.

După cursa de rafting va avea loc  o competiție de tir-airsoft și paintball. Câștigătorul competiției va primi un cadou surpriză din partea noastră.

Ziua 3

Cei care aleg să petreacă weekend-ul la noi, vor avea merge în ziua a 3 a într-o drumeție montană pe Vârful Rarău.

Drumeția va începe cel târziu la ora 13:00 pentru a se putea desfășura în conditii optime.Facilități glamping

În această vară încearcă experientețe outdoor din Bucovina și bucură-te de servicii de lux în Glampingul nostru din Comuna Crucea

Locație

GALERIE FOTO GLAMPING

Testimoniale

O experiență deosebită. Ne-am simțit mai bine ca la hotel.
Monica
Oaspete glamping
Am stat 3 zile la cort și a fost minunat. Nu ne-a lipsit nimic, mai bine ca la hotelurile clasice. Recomand
Corina
Oaspete glamping